Over ons

Wij zijn uw partner voor schuldhulpverlening. Wij zijn ontstaan uit een samenwerkingsverband van diverse bedrijven en ondernemers met ervaring in crisissituaties. Verschillende mensen hebben zelf een dergelijke crisissituatie meegemaakt en weten daardoor precies hoe u zich voelt en hoe een faillissement voorkomen kan worden, zodat u er weer helemaal bovenop komt.

 

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in schuldhulpverlening, maar biedt daarnaast ook andere diensten aan. Dit zijn diensten zoals schuldsanering, debiteurenbeheer, cash management, onderzoek naar doorstartscenario’s en voorbereiding en begeleiding op een faillissement. Indien u meer wilt weten over deze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Onze kernwaarden

We hechten veel waarde aan onze kernwaarden. Wij staan voor snelheid, zijn oplossings- en doelgericht, beschikken over inlevingsvermogen, werken professioneel in een informele sfeer. Dit zijn aspecten die noodzakelijk zijn om tot een goed resultaat te komen.

 

Meer informatie over ons

Vraag nu vrijblijvend een offerte op via deze website en wij nemen snel contact met u op. Ook als u graag meer informatie wilt over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.