Direct de juiste gegevens van de helpdesk van DUO vinden

Kom eenvoudig in contact met de helpdesk van DUO

Als student zijnde heb je Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO, nodig voor allerlei administratieve zaken. Kun je bepaalde dingen niet vinden op de website en wens je de hulp van een medewerker? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk contact opnemen met de klantenservice. Maar hoe kun je het snelst de klantenservice bereiken? Of het nu gaat om het aanvragen of stopzetten van je studiefinanciering of je OV-kaart, wij bieden de oplossing. Welke afdeling je ook zoekt, wij hebben het juiste telefoonnummer. Via onze verzamelwebsite vind je van DUO de juiste contactgegevens.

De klantenservice voor studiefinanciering MBO

Ben je net begonnen met een nieuwe studie op het MBO? Dan wil je natuurlijk snel in contact komen met de helpdesk. De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen ontstaan voor de studiefinanciering van het MBO. Waar moet je je basisbeurs aanvragen? En hoe kun je je reisproduct activeren? Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn wanneer je dit voor de eerste keer aanvraagt. De klantenservice van DUO helpt je graag bij al je vragen. Gelukkig kunnen wij je een handje helpen om direct het juiste telefoonnummer te vinden. Dit scheelt je een hoop zoekwerk. Heb je vragen over inburgering in Nederland? Ook daarmee kan DUO je van dienst zijn. Het enige wat je nog hoeft te doen is gebruik te maken van onze handige verzamelwebsite. Hiermee kom je direct in contact met de juiste klantenservice.

Neem direct contact op met klantenservice DUO

Wil je zo snel mogelijk de klantenservice van DUO bellen? Voor al je vragen over je reisproduct tot het aanvragen van een studiebeurs zit je goed op onze website. Wij hebben namelijk alle contactgegevens voor je op een rijtje. Gaat het over de inburgering? En heb je vragen over de examenreglement of kinderopvang? De medewerkers hebben voor al je hulpvragen een oplossing. Tik gelijk DUO in de zoekbalk in op onze verzamelwebsite en neem contact op met de helpdesk.