Budgetbeheer

Budgetbeheer is bij ons in goede handen. Laat uw inkomsten en uitgaven door ons beheren en u hoeft niet meer om te kijken naar uw budgetbeheer. Dit geeft u rust en ruimte om u te richten op de zaken waar u goed in bent.

 

Betrouwbaar budgetbeheer

Bent u door omstandigheden niet in staat om uw eigen budget te beheren en zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat het budgetbeheer voor u uit handen kan nemen? Wij dragen graag zorg voor uw financiën en zorgen dat uw inkomsten en uitgaven goed worden geregeld. Wij maken in overleg met u een budgetplan en dragen desgewenst, zorg voor de betaling van uw vaste lasten en inkomende rekeningen.

 

Budgetcoach

Bij ons krijgt u een persoonlijke budgetcoach toegewezen die het budgetbeheer van u overneemt. De budgetcoach kunt u voor een korte periode aanstellen, om zo uw financiële situatie te stroomlijnen, maar het is ook mogelijk om een budgetcoach voor een langere periode in te huren om uw budget te beheren.

 

Voorkom schulden

Door het budgetbeheer aan ons toe te vertrouwen, voorkomt u dat u schulden krijgt of dat uw schulden nog hoger oplopen. Onze professionele medewerkers houden uw financiële situatie nauwlettend in de gaten en weten tijdig oplossingen te vinden voor (onverwachtse) problemen.

 

Budgetbeheer uitbesteden?

Laat het budgetbeheer uitvoeren door onze deskundige medewerkers, die uw financiële situatie perfect in kaart brengen en beheren. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen over ons budgetbeheer? Vul dan vrijblijvend het contactformulier op deze website in en u ontvangt gratis een offerte op maat!